The Pink Stuff

Нашата мисија

Операција ПИНК

НАШАТА МИСИЈА Е ДА ДОКАЖЕМЕ ДЕКА СО #THEPINKSTUFF СЕКОЈ ДОМ МОЖЕ ДА БИДЕ БЕСПРЕКОРНО ЧИСТ

The Pink Stuff фамилијата започна со волшебната паста за чистење, којашто се наоѓа во центарот на низата производи на The Pink Stuff, која постојано се проширува. Имаме блиска соработка со нашиот тим на добавувачи за да бидеме сигурни дека само најдобрите состојки се користат за производите. Никогаш не тестираме на животни и нашите производи се соодветни за вегани. Нашите амбалажи се направени од онолку пластичен и друг материјал колку што е потребен за пакувањето на производот и колку што е можно тој да биде од рециклирачки материјал.

СОЗДАДЕТЕ ПОЧИСТИ И ПОСВЕТЛИ ДОМОВИ СО МОЌТА НА ПИНК

Мисијата на The Pink Stuff е да го трансформира начинот на којшто луѓето ги чистат своите домови. Создаваме посебни производи коишто даваат одлични резултати во чистењето. Супериорната моќ на чистење како и свежиот и овошен мирис им дава на површините и испраните алишта беспрекорна чистота и посебен мирис. Се трудиме да ги поттикнеме луѓето да создадат почисти и посветли простории.

Вегански

Против сите дамки!

Вашиот совршен партнер за чистење

ЧИСТЕЊЕ БЕЗ НАПОР, ОВОЗМОЖЕНО ОД PINK

Посветени сме кон создавање извонредни производи коишто иако се спротивставуваат на упорните дамки и нечистотија, промовираат безбедна и здрава околина за нашите потрошувачи. Соработуваме со нашиот посветен тим на добавувачи за да обезбезбедиме состојки со најдобар квалитет за производите. Никогаш не тестираме на животни и нашите производи се соодветни за вегани. Што се однесува до амбалажата, инженерите се трудат да се користи толку пластичен и друг материјал за тој да може да се рециклира.

Оригинален текст
Оценете го преводов
Вашите повратни информации ќе се користат да се помогне при подобрувањето „Преведи на Google“