ПРАШАЊА

одговори

Прашања, одговори и се ПИНК

Каде се произведуваат The Pink Stuff?

Производите на Pink Stuff се произведуваат во Редич , Англија

Каде можам да ги купам производите во Македонија?

Кликнете на копчето "SHOP NOW" и ќе ве однесе до продавницата која ги продава производите во вашата област.

Дали производите имаат рок на траење?

На повеќето производи не им истекува рокот на траење. Сепак препорачуваме производите да се користат во рок од 3 години од рокот назначен на амбалажата.

Дали се некои од производите токсични?

Ниту еден од нашите производи не е токсичен според GHS(глобално хармонизиран систем за класификација и означување на хемикалии)

Дали производите се ослободени од тестирање на животни?

Да , ниту еден од нашите производи не се тестира на животни

Дали се производите безбедни за употреба на отворено?

Да. Сите наши производи се во согласност и со Регулативата за детергенти и со Регулативата (ЕЗ) бр. 1272/2008 за класификација, етикетирање и пакување на супстанции и мешавини (CLP регулатива). од нас законски се бара да обезбедиме дека сите производи што ги пласираме на пазарот се безбедни за потрошувачите и за животната средина.

Дали може да се користи повеќенаменско чистење на Pink Stuff на работна површина од гранит или мермер?

Не советуваме да користите повеќенаменско чистење на The Pink Stuff за гранит или мермер. Ве советуваме да се консултирате со упатствата за производство и да користите средство за чистење специјално за гранитни или мермерни површини.

Кој производ е најдобар за чистење на бања? Паста за чистење на розови работи, крем или пена за бања?

Ви советуваме да го користите спрејот за пена за бања Pink Stuff за секојдневно општо чистење и одржување на вашата бања блескава и чиста. Чистачот за крем Pink Stuff е одличен за општо таложење на нечистотија и наслаги од сапун околу местата за капење и мијалник. Пастата за чистење Pink Stuff е одлична за поцврсти дамки или помали површини на насобрана нечистотија кои бараат малку дополнителна работа за отстранување.

Каков тип на производи имате?

Ве молиме погледнете ја нашата страница за производи на веб-страницата за информации за производите

Дали треба да користам ракавици со вашите производи?

Препорачуваме луѓето со чувствителна кожа да носат ракавици кога користат производи

Можеме ли да соработуваме со вас на социјалните мрежи

Ве молиме одете на страницата Контакт со нас и пополнете го формуларот за соработка и нашиот социјален тим ќе биде во контакт.

ДАЛИ КОРИСТИТЕ ГМО ВО ВАШИТЕ ПРОИЗВОДИ?

Не. Не се користи ГМО во ниеден производ.

Дали користите парабени во вашите производи?

Не. Парабени не се користат во нашите производи.

Дали користите триклосан во вашите производи?

Не. Триклосан не се користи во нашите производи.

Дали користите палмино масло во вашите производи?

Не користиме палмино масло во производите, но некои од состојките кои ги користиме се добиени од палмино масло.

Оригинален текст
Оценете го преводов
Вашите повратни информации ќе се користат да се помогне при подобрувањето „Преведи на Google“