The Pink Stuff

Дознајте повеќе за нас

THE PINK STUFF - НАШАТА ИСТОРИЈА

Милиони луѓе низ светот ја сакаат и ѝ веруваат на The Pink Stuff волшебната паста за чистење, кога треба да го чистат домот. Но, дали знаевте дека The Pink Stuff пастата постои од средината на 1930-тите?Во 1930-тите производот бил познат под името Кемико чистач за домот и се продавал во повеќе од 60 држави. Како поминувало времето потрошувачите го препознавале производот под името Pink Stuff затоа што имал розева боја и бил спакуван во розева кутија.Во 1980-тите производот бил преименуван во Кемико Пинк стаф за да го прифатат предлогот на потрошувачите. Конечно во 2012 бил продаден на брендот Star и го добил името Star Drops The Pink Stuff Miracle Cleaning Paste

САКАТЕ ЧИСТЕЊЕ? ПОСЕТЕТЕ ГИ НАШИТЕ СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Придружете им се на милиони луѓе од светот коишто го сакаат и имаат доверба во ПИНК! За мотивација за чистење и совети, следете не на @thepinkstuff.mk

Оригинален текст
Оценете го преводов
Вашите повратни информации ќе се користат да се помогне при подобрувањето „Преведи на Google“