...THE PINK STUFF

ТОЛКУ СМЕ ГОРДИ НА THE PINK STUFF. САКАН ОД ПОТРОШУВАЧИТЕ НАСЕКАДЕ!

Кога првпат ја лансиравме The Pink Stuff Miracle Paste, не ни помислувавме дека тоа ќе има толку големо влијание врз нашите потрошувачи. Во привлечно пакување, со природни состојки, одлична цена и што е најважно, одлично чисти, поради што брзо се распродаде и сè уште се распродава!

Производи

РОЗЕВИОТ ЕФЕКТ

Откако дознавме кои производи би сакале да ги купите, ние создадовме асортиман кој се справува со многу од тешките домашни обврски. Нашата палета сега вклучува:

  • Паста за чистење
  • Повеќенаменски Чистач
  • Пена за чистење купатило
  • Отстранување на дамки за шарени алишта
  • Отстранување на дамки за бели алишта
  • Третман за отстранување на дамки од алишта
largepinkplay

Погледнете го видеото и дознајте го ефектот на пастата за чистење. Моќен отстранувач на дамки, погоден за секакви површини.