Како да ги исчистите вашите патики

Направете патиките да изгледаат како нови со THE PINK STUFF

Направете патиките повторно да светнат како нови со The Pink Stuff. Погледнете како да ги исчистите вашите патики.

Што ке ви биде потребно?

  • The Pink Stuff - The Miracle Paste
  • The Pink Stuff - The Miracle Oxi Powder Stain Remover For Colours

Додадете ги the pink stuff во вашата кошничка

Купете THE PINK STUFF Онлајн