Чудотворниот

Window & Glass Cleaner
shop-now-universal

Очигледниот фаворит, нашето волшебно средство за чистење прозорци што содржи оцет од рози, се карактеризира со специфичната свежина и овошниот мирис на The Pink Stuff.

Ова импресивно средство за чистење прозорци ја отстранува маснотијата и нечистотијата од прозорците, огледалата и другите стаклени површини. Површината исчистена со ова средство добива светкав сјај без никакви гребнатинки преку моќта на Розовиот оцет.

Волумен: 850мл

Упатство за употреба:

Завртете ја прскалката на позицијата „ОН“. Испрскајте директно на површината на растојание од 30-40 см, а потоа избришете со хартиена крпа. За посебен светкав финиш, пребришете ја површината со чиста сува ткаенина. За многу валкани површини нанесете повторно користејќи чиста хартиена крпа.

Предупредување
Овој производ не е класифициран како опасен според GHS. Чувајте подалеку од дофат на деца. Пред употреба, прочитајте го упатството.
Внимание
Ако имате чувствителна кожа, секогаш носете ракавици. Не користете на мермер, дрвени површини, пескарено стакло или сликчни стаклени површини.
Складирање
По користење, свртете го спрејот на OFF. Чувајте го исправен, на суво и ладно место, подалеку од директна изложеност на сонце и екстремни температури.
vegan-icon-image
Вегански
Против сите дамки!
Блескаво чисти
Ефикасна против маснотии и нечистотии

ВИДЕТЕ КАКО ЛЕСНО ДА ПОСТИГНЕТЕ ПРЕКРАСЕН СЈАЈ БЕЗ ГРЕБНАТИНКИ

Следете ги нашите најнови совети и трикови на социјалните мрежи или научете како да ја чистите секоја соба во вашиот дом со упатството за користење

Најактуелни трендови на youtube

Купете го THE PINK STUFF Онлајн

Ingredients

ВОЛШЕБНА КОМБИНАЦИЈА...
КОРИСТИМЕ САМО НАЈДОБРИ СОСТОЈКИ

Користиме само состојки кои ги исполнуваат нашите највисоки (уникатни) стандарди и соодветсвуваат со Пинк фамилијата.