Чудотворниот

Toilet Cleaner
shop-now-universal

Нашето волшебно средство за чистење на WC школката има исклучително свеж и овошен мирис. Пенливиот чистач ја остава WC школката хигиенски чиста.

Густиот гел за чистење се прилепува за површината на WC школката и ги уништува *99.9% од бактериите. Покрај тоа, доколку редовно се користи  (3 пати неделно), бигорот нема да се наталожи.

Волумен: 750мл

Упатство за употреба: 

Отворете го шишето со притискање на перничињата странично поставени на капачето. Наместете ја прскалката под работ на тоалетот и притиснете го шишето за да нанесете од течноста. Исплакнете за да добиете блескава чистота и свежина. Доколу има наталожен бигор, оставете ја течноста преку ноќ со отворен капак. Може да се стави друга нерастворена течност за да се дезинфицира WC школката.

Предупредување
Не мешајте со други производи за чистење. Користете биоциди безбедно. Прочитајте го упатството пред користење. Ако имате чувствителна кожа, секогаш носете ракавици. При допир со кожа, темелно исплакнете. Чувајте го подалеку од дофат на деца. Гелот чувајте го исправен, на суво и ладно место, подалеку од директна изложеност на сонце и екстремни температури.
Внимание
За да го отворите спрејот, стиснете ги страните на капачето. Нанесете од гелот во ВЦ школката и само пуштете вода, за чиста и свежа површина. За наталожен бигор оставете го гелот преку ноќ со отворен капак. Нанесете други средства за дезинфекција на ВЦ школката.
Складирање
Гелот чувајте го исправен, на суво и ладно место, подалеку од директна изложеност на сонце и екстремни температури.
vegan-icon-image
Вегански
Одстранува и спречува појава на бигор
Одстранува 99.9% од бактериите
Ефикасна пенлива формула

ЕДНОСТАВНИ ЧЕКОРИ ВОДАТ ДО СОВРШЕН БЛЕСКАВ РЕЗУЛТАТ

Следете ги нашите најнови совети и трикови на социјалните мрежи или научете како да ја чистите секоја соба во вашиот дом со упатството за користење

Најактуелни трендови на youtube

Купете го THE PINK STUFF Онлајн

Ingredients

ВОЛШЕБНА КОМБИНАЦИЈА...
КОРИСТИМЕ САМО НАЈДОБРИ СОСТОЈКИ

Користиме само состојки кои ги исполнуваат нашите највисоки (уникатни) стандарди и соодветсвуваат со Пинк фамилијата.