Чудотворниот

Multi-Purpose Cleaner
shop-now-universal

Нашиот повеќенаменски чистач Miracle е разновиден повеќенаменски распрскувач за тврди површини.

Овој спреј е популарен кај нашите клиенти бидејќи е тврд на дамките и лесно ги отстранува маснотиите и нечистотијата.

Секоја површина исчистена со нашиот повеќенаменски чистач Miracle останува сјајна и чиста.

Големина на производот: 850ml

Упатства за употреба:

The Pink Stuff Повеќенаменското средство за чистење Miracle е за тврди површини и треба да се користи внимателно. Ако се сомневате, секогаш тестирајте на незабележливо место. Свртете ја млазницата во положбата „ON“. Испрскајте директно на површината. Оставете неколку секунди. Избришете го со мека влажна крпа. Намачкајте со чиста сува крпа. Вратете ја млазницата во положба „ИСКЛУЧЕНО“.

Предупредување
Содржи бензизотиазолинон. Може да предизвика алергиска реакција. ДА СЕ ЧУВА ВОН ДОФАТ НА ДЕЦА. Прочитајте ја етикетата пред употреба. Луѓето со чувствителна кожа треба да носат ракавици кога го користат овој производ.
Внимание
Не е соодветно за ниедна дрвена површина. Чувајте го подалеку од дофат на деца.
Складирање
Чувајте го исправено на ладно и суво место надвор од директна сончева светлина и не изложувајте на екстремни температури.
vegan-icon-image
Вегански
Блескав сјај што не остава траги
Ефикасна против маснотии и нечистотии
Ваш совршен партнер за чистење

КАКО ЦЕЛОСНО ДА ГО ИСЧИСТИТЕ ДОМОТ ОД ГОРЕ ДО ДОЛУ СО THE PINK STUFF

Следете ги нашите најнови совети и трикови на социјалните мрежи или дознајте како да ја исчистите секоја соба во домот со нашето упатство за користење.

Најактуелни трендови на youtube

Купете го THE PINK STUFF Онлајн

Ingredients

ВОЛШЕБНА КОМБИНАЦИЈА...
КОРИСТИМЕ САМО НАЈДОБРИ СОСТОЈКИ

Користиме само состојки кои ги исполнуваат нашите највисоки (уникатни) стандарди и соодветсвуваат со Пинк фамилијата.