Чудотворниот

Laundry Oxi Powder Stain Remover for Whites
shop-now-universal

Нашиот волшебен прашок за перење со отстранувач на дамки од бели алишта со окси формула за лесно отстранување дамки без употреба на тврди хемикалии. 

Дали ќе го употребите за пред-перење или перење, алиштата, пешкирите, кујнксите крпи, постелнините и се останато ќе мириса на специфичниот The Pink Stuff мирис.

Тежина на производот: 1кг

Упатство  за употреба: 

Волшебниот прашок за перење и отстранување дамки за бели алишта е наменет за облека и ткаенини. За отстранување дамки, користете го The Pink Stuff спрејот за отстранување дамки во пред перењето. Дозирање: 1 лажица/мерка = 30 гр. Предперење: растворете 1 лажица во 3 л вода и оставете да отстои најмногу 1  час, а потоа исперете нормално или добро исплакнете. За машинско перење: во фиоката за детергент ставете од окси прашкот врз детергентот што го користите. За нормално полна машина  ставете 1 лажица, за повеќе валкани алишта ставете 2 лажици.

Предупредување
ПРЕДИЗВИКУВА СЕРИОЗНО ОШТЕТУВАЊЕ НА ОЧИТЕ. ОПАСНО АКО СЕ ГОЛТНЕ. СОДРЖИ НАТРИУМ ПЕРКАРБОНАТ. СЕ ЧУВА ПОДАЛЕКУ ОД ДОФАТ НА ДЕЦА. Внимателно прочитајте и следете го упатството. Носете заштитни ракавици/заштита за очи. Темелно измијте ја контаминираната кожа. ПРИ КОНТАКТ СО ОЧИ: внимателно исплакнете со вода неколку минути. Отстранете ги контактните леќи доколку носите. Продолжете со плакнење. Веднаш јавете се токсикологија.
Внимание
Растворете 1 лажичка во 3 литра вода и оставете да отстои 1 час, а потоа исплакнете или исперете ги алиштата. Во машина за перење: Додадете го во преградата за детергент, откако ќе ставите детергент. За полесно валкани алишта ставете 1 лажичка, за потвдрокорни дамки ставете 2 лажички.
Складирање
Чувајте го исправен, на суво и ладно место, подалеку од директна изложеност на сонце и екстремни температури. Фрлете го производот и пакувањето во соодветниот отпад.
tough-on-stains-pink-descriptive-image
Против сите дамки!
Блескаво чисти
Нежен за ткаенини
Соодветен за бели и обоени алишта

КАКО НАЈДОБРО ДА СЕ ИЗБОРИТЕ СО УПОРНИТЕ ДАМКИ НА ВАШАТА ОБЛЕКА

Следете ги нашите најнови совети и трикови на социјалните мрежи или научете како да ја чистите секоја соба во вашиот дом со упатството за користење

Најактуелни трендови на youtube

Купете го THE PINK STUFF Онлајн

Ingredients

ВОЛШЕБНА КОМБИНАЦИЈА...
КОРИСТИМЕ САМО НАЈДОБРИ СОСТОЈКИ

Користиме само состојки кои ги исполнуваат нашите највисоки (уникатни) стандарди и соодветсвуваат со Пинк фамилијата.