Чудотворниот

Laundry Oxi Powder Stain Remover for Colours
shop-now-universal

Биолошкото дејство на волшебниот окси прашок којшто отстранува дамки може да се употребува за бели и обоени алишта.

Окси формулата е креирана да обезбеди неверојатно отстанување на дамки. Едноставно претходно натопете ги алиштата или само додадете го средството во перењето.

Волшебниот окси прашок со отстранувач на дамки го има специфичниот The Pink Stuff свеж мирис.

Тежина на производот: 1кг

Уптатсво за употреба: 

Волшебниот прашок за перење бели алишта и отстранување дамки е наменет за облека и ткаенини. За отстранување дамки, користете го The Pink Stuff спрејот за отстранување дамки во пред перењето. Дозирање: 1 лажица/мерица = 30 гр. Предперење: растворете 1 лажица во 3 л вода и оставете да отстои најмногу 1  час, а потоа исперете нормално или добро исплакнете. За машинско перење: во фиоката за детергент ставете од окси прашокот врз детергентот што го користите. За нормално полна машина ставете 1 лажица, за повеќе валкани алишта ставете 2 лажици.

Предупредување
ПРЕДИЗВИКУВА СЕРИОЗНО ОШТЕТУВАЊЕ НА ОЧИТЕ. ОПАСНО АКО СЕ ГОЛТНЕ. СОДРЖИ НАТРИУМ ПЕРКАРБОНАТ. СЕ ЧУВА ПОДАЛЕКУ ОД ДОФАТ НА ДЕЦА. Внимателно прочитајте и следете го упатството. Носете заштитни ракавици/заштита за очи. Темелно измијте ја контаминираната кожа. ПРИ КОНТАКТ СО ОЧИ: внимателно исплакнете со вода неколку минути. Отстранете ги контактните леќи доколку носите. Продолжете со плакнење. Веднаш јавете се токсикологија.
Внимание
Следете ги упатствата на машината за перење или на етикетите за нега на алиштата. Не перете обоени и бели алишта заедно. Проверете дали алиштата пуштаат боја и тестирајте на еден мал дел. Не се користи за деликатни ткаенини, волна/ свила/ кожа/ тапацир или алишта наменети за суво перење. Не се користи на лакирани или премачкани површини како дрво, метални завршници, итн. Не прскајте на метални алки или материјали со отпорност на пламен. Пред перење, не ги изложувајте на сонце третираните алиштата. Не комбинирајте со избелувач на база на хлор. Не чувајте раствори од овој производ во затворени садови, бидејќи ќе продолжи да испушта кислород и можно е да протече. Да не се користи на алишта на кои пишува ДА НЕ СЕ ИЗБЕЛУВА или кои имаат некој сличен симбол.
Складирање
Чувајте го исправен, на суво и ладно место, подалеку од директна изложеност на сонце и екстремни температури. Фрлете го производот и пакувањето во соодветниот отпад.
tough-on-stains-pink-descriptive-image
Против сите дамки!
Ја одржува бојата свежа
Нежен за ткаенини
Соодветен за бели и обоени алишта

КАКО ДА ОТСТРАНИТЕ УПОРНИ ДАМКИ И ДА ЈА ВРАТИТЕ СВЕЖИНАТА НА БОЈАТА

Следете ги нашите најнови совети и трикови на социјалните мрежи или научете како да го добиете најдоброто од секое перење со упатството за користење

Најактуелни трендови на youtube

Купете го THE PINK STUFF Онлајн

Ingredients

ВОЛШЕБНА КОМБИНАЦИЈА...
КОРИСТИМЕ САМО НАЈДОБРИ СОСТОЈКИ

Користиме само состојки кои ги исполнуваат нашите највисоки (уникатни) стандарди и соодветсвуваат со Пинк фамилијата.