Чудотворниот

Cream Cleaner
shop-now-universal

Нашиот Miracle Cream чистач е благ абразивен крем за чистење на тврди површини.

Овој разновиден течен крем за чистење е направен од природни честички за да обезбеди постојана моќ за чистење. Овој чистач може да ги исчисти површините низ домот (погледнете го задниот дел од пакувањето за детали). Ги пресекува маснотиите и цврстите дамки со минимален напор.

Одличен додаток на добро снабден шкаф за чистење.

Волумен: 500мл

Упатство за употреба:

The Pink Stuff Miracle Cream Cleaner е средно абразивен и наменет за тврди површини. Пред употреба тестирајте на мала површина. Протресете пред да го нанесете на влажна крпа или сунѓер. Избришете и измијте со вода. Поминете со чиста, сува крпа.

Предупредување
Избегнувајте премногу притисок или триење на пластични, алуминиумски, стаклени или емајлирани површини. Доколку се истури веднаш избришете. Содржи бензизотиазолин, кој може да предизвика алергиски реакции. Доколку имате сензитивна кожа носете ракавици. Чувајте го подалеку од дофат на деца. Пред употреба прочитајте го упатството.
Внимание
Средно абразивен и наменет за тврди површини. Пред употреба тестирајте на мала површина. Протресете пред да го нанесете на влажна крпа или сунѓер. Избришете и измијте со вода. Поминете со чиста, сува крпа.
Складирање
Чувајте го исправен, на суво и ладно место, подалеку од директна изложеност на сонце и екстремни температури.
vegan-icon-image
Вегански
tough-on-stains-pink-descriptive-image
Против сите дамки!
house-pink-descriptive-image
Вашиот совршен партнер за чистење
Блескаво чисти

МАСТА И НЕЧИСТОТИИТЕ НЕ СЕ ПРОБЛЕМ ЗА PINK STUFF

Гледајте ги нашите најнови совети и трикови на социјалните мрежи или научете како да ја исчистите секоја соба во вашиот дом со нашиот водич за употреба

Најактуелни трендови на youtube

Купете го THE PINK STUFF Онлајн

Ingredients

ВОЛШЕБНА КОМБИНАЦИЈА...
КОРИСТИМЕ САМО НАЈДОБРИ СОСТОЈКИ

Користиме само состојки кои ги исполнуваат нашите највисоки (уникатни) стандарди и соодветсвуваат со Пинк фамилијата.