Чудотворниот

Bathroom Foam Cleaner
shop-now-universal

Светнете го купатилото со повеќенаменската пена за чистење купатила.

Штом ќе нанесете од ова волшебно средство за чистење бања, тоа се прилепува за површината, навлегува внатре и ја отстранува нечистотијата, маснотијата, сапунот и други нечистотии.

Покрај тоа што чисти, средството отстранува и спречува бигор, остава сјајни и чисти површини.

Волумен: 850мл

Упатство за употреба:

The Pink Stuff пената за чистење купатила е наменета за тврди површини и треба да се употребува внимателно. Доколку се двоумите, тестирајте прво на мала површина. Завртете ја прскалката на позицијата „ОН“. Испрскајте директно на површината. Оставете да отстои неколку секунди. Избришете со мека влажна ткаенина. Пребришете со чиста сува крпа.

Предупредување
ПРЕДИЗВИКУВА СЕРИОЗНА ИРИТАЦИЈА НА ОЧИТЕ. ЧУВАЈТЕ ПОДАЛЕКУ ОД ДОФАТ НА ДЕЦА. Прочитајте го упатството пред употреба. Не вдишувајте од средството. Темелно измијте ја контаминираната кожа. Носете заштитни ракавици и заштита за очите. ПРИ КОНТАКТ СО ОЧИ: внимателно плакнете со вода неколку минути. Отстранете ги контактните леќи, доколку носите. Продолжете со плакнење. Ако иритацијата на очите продолжи: побарајте совет од доктор.
Внимание
Не е соодветно за ниедна дрвена површина.
Складирање
Чувајте го исправен, на суво и ладно место, подалеку од директна изложеност на сонце и екстремни температури.
vegan-icon-image
Вегански
Одстранува и спречува појава на бигор
Блескав сјај што не остава траги
Распрскувач кој не капе

КАКО ДА ЈА КОРИСТИТЕ НАШАТА ПОВЕЌЕНАМЕНСКА ПЕНА ЗА ЧИСТЕЊЕ БАЊИ

Следете ги нашите најнови совети и трикови на социјалните мрежи или научете како да ја чистите секоја соба во вашиот дом со упатството за користење

Најактуелни трендови на youtube

Купете го THE PINK STUFF Онлајн

Ingredients

ВОЛШЕБНА КОМБИНАЦИЈА...
КОРИСТИМЕ САМО НАЈДОБРИ СОСТОЈКИ

Користиме само состојки кои ги исполнуваат нашите највисоки (уникатни) стандарди и соодветсвуваат со Пинк фамилијата.