Чудотворниот

All Purpose Floor Cleaner
shop-now-universal

Повеќенаменското чудо на Pink stuff за чистење под е севкупнорешение за чистење за вашиот дом кое ги чисти подовите и површините, ги освежува и им дава прекрасен сјај.

 

Сестрано решение за целиот дом

Нема потреба да ги плакнете подовите

Отстранува масностии и нечистотии

Дава свежина и прекрасен сјај

Соодветен за септични резервоари

Соодветен за вегани

Количина:

Упатство за употреба:

За големи површини разредете ја течноста: не треба да плакнете. Се користи за подови, ѕидови, плочки и молерисани површини. Користете 2 полни капачиња (60 мл) во 5 литри вода. За помали површини не треба да се разредува: секогаш исплакнете. Се користи за плакари, мијалници, тоалети, купатила/бањи и капаци на тенџериња.

Предупредување
Внимание
Складирање
vegan-icon-image
Вегански
Ефикасен против маснотии и нечистотии
Против сите дамки!
Разноврсен чистач

КАКО ДА ГО КОРИСТИТЕ ПРЕКРАСНОТО СЕСТРАНО РЕШЕНИЕ ЗА СЕКАКВИ ПОВРШИНИ!

Следете ги нашите најнови совети и начини на социјалните мрежи или дознајте како да ја чистите секоја соба во вашиот дом со нашето упатство за користење

Најактуелни трендови на youtube

Купете го THE PINK STUFF Онлајн

Ingredients

ВОЛШЕБНА КОМБИНАЦИЈА...
КОРИСТИМЕ САМО НАЈДОБРИ СОСТОЈКИ

Користиме само состојки кои придонесуваат (за) највисоки волшебни стандарди и соодветствуваат со Пинк фамилијата.